top of page

Szállítmányozás és logisztika

A szállítmányozás világában minden a hatékonyság körül forog. Nem csupán a szoros időbeosztás, de a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a karbantartási és üzemi költségek csökkentése állnak a fókuszban, illetve biztosítják a valós profitot a szállításban. Ez a gondolat sarkallt minket arra, hogy a kamionok, teherautók, szemétszállítók, billencsek stb. részére igazán megtérülő megoldásokat kínáljunk.

Ezek a megoldások automatikusan kontrollálják a motorolaj szintet, ellátják kenőanyaggal a szükséges zsírzási pontokat, így a tulajdonos biztonságban érezheti magát a flotta járműveinek műszaki karbantartását tekintve, s mindez a legkörnyezetbarátabb módon történik. Ez mind maximális eredmény minimális erőfeszítéssel.

 

A fuvarozás területén az üzemanyag- és bérjellegű költségek mellett a legnagyobb tétel a javítási díjak. A jármű vagy eszköz meghibásodása esetén nem csupán a közvetlen, alkatrész és munkadíj tételek, de leginkább a jármű termelésből való kiesése jelenti a problémát és veszteséget. Sok szállítmányozónál az éves profit alig 25-35 munkanap alatt termelődik meg év végén, amelyekből minden egyes nap kiesés óriási veszteséget jelent a tulajdonosnak és üzemeltetőnek.

A súrlódó, kopó alkatrészek megfelelő kenésével az elhasználódás, törések és nem normális kopások rizikója és vesztesége akár 30-40%-al is csökkenthető, így a megbízható automata zsírzók jelentős mértékben segítik a profitabilitást a vállalkozása számára.

bottom of page