top of page
ÜGYFÉLKÖRÜNK

Könnyű- és Nehézipar

Az ipari kenőrendszerek változatossága és szerte ágazódása miatt, most csak a legfontosabb megoldásokra térünk ki.

Az iparban a '90-es évektől egyre inkább teret nyer a korszerű és gazdaságos progresszív kenés, legyen szó olajzásról, vagy zsírzásról. A hagyományos, robusztus kétvezetékes kenést váltja, hiszen a gépek, berendezések mérete is egyre csökken, kidolgozásuk finomodik, így kisebb kenési teljesítményre van szükség, a korábbiakhoz képest.

A nehézipar (acél, cementipar) korábbi területein viszont még folyamatosan üzemelnek a többvezetékes és a kétvezetékes zsírzók.

Az automotív és a könnyűipar az élelmiszeriparral karöltve viszont már a finom-mechanikai megoldásokat telepíti, így egyre inkább teret nyer a progresszív zsírzás mellett az egyvezetékes olajzás, vagy az ún. MQL (Minimal Quantity Lubrication), a minimálkenés.

Földmunka - Bányászat - Építőipar

Az EuroScale Kft. által forgalmazott rakodómérleg, kanálmérleg és homlokrakodó mérleg számos kiszerelésben elérhető. Ezek funkcionális és technikai felszereltsége típusonként változik. Igény szerint lehetőség van a mérések szükséges időtartamig való tárolására, lementésére vagy nyomtatására. Az egyes rakodómérlegek és kanálmérlegek tolatókamera csatlakoztatását is lehetővé teszik, ami biztonságosabbá teszi a munkaterületen való mozgást. A homlokrakodó mérlegek és kanálmérlegek pontossága az EU szabványnak megfelelő, de a munkagép hidraulikájától függően 0.5%-os hibatűrés alá is beállítható. Márkaképviseletként targonca-, szalag-, teherautó mérlegeket és tengelysúly-mérő rendszereket is kínálunk. 

Szállítmányozás - Logisztika

A szállítmányozás világában minden a hatékonyság körül forog. Nem csupán a szoros időbeosztás, de a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a karbantartási és üzemi költségek csökkentése állnak a fókuszban, illetve biztosítják a valós profitot a szállításban. Ez a gondolat sarkallta a Groeneveld-et arra, hogy a kamionok, teherautók, szemétszállítók, billencsek, stb. részére igazán megtérülő megoldásokat fejlesszen.

Ezek a rendszerek automatikusan kontrollálják a motorolaj szintet, ellátják kenőanyaggal a szükséges zsírzási pontokat, így a tulajdonos biztonságban érezhei magát a flotta járműveinek műszaki karbantartását tekintve, s mindez a legkörnyezetbarátabb módon történik. Ez a maximális eredmény a minimális erőfeszítéssel.

bottom of page