top of page

AGC GLASS HUNGARY KFT. - TATABÁNYA

Az AGC stratégiai partnereként 2006 óta dolgozunk a kenéstechnikai területen.Nem csupán a számos automatizálás, és ehhez kapcsolódóan a termelékenység jelentős növekedése fűződik nevünkhöz, de a kemencesorok, üvegformázók, fúrócellák és a kapcsolódó területek teljes kenőanyag menedzsmentjét is ellátjuk.

HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. ÉS HEINEKEN SLOVENSKO A.S. - SOPRON, MARTFŰ, HURBANOVO (SK)

A Heineken soproni sörgyárában közel 1500 zsírzási pont egy rendszeren belüli kezelését oldottuk meg. A folyamatos fejlesztések egyaránt növelik a termelékenységet, illetve költséget és létszámot takarítanak meg Partnereinknél, biztonságossá téve a nonstop termelést.

DUNA-DRÁVA CEMENT KFT. - VÁC

A cementgyárak kapacitását a maximális üzembiztonság teszi elérhetővé. A legmasszívabbautomata zsírzó és olajellátó berendezések optimális üzemeléséért felelünk, a helyi szakemberek folyamatos képzése mellett. A gyors alkatrész beszállítás és reakcióidőnk kulcsszerepet kapott Partnerünk megbízásában.

BPW-HUNGÁRIA KFT. - SZOMBATHELY

A tengelygyártó óriás alapanyaggal történő kiszolgálását előre ütemezett módon történő precíz és pontos szolgáltatás jellemzi. A tervezett, de rugalmas alkatrész beszállításkor maximálisan alkalmazkodunk Megrendelőnk igényeihez, kiegészítve a gyártott termékek műszaki hozzáadott értékeit.

COLAS ÉSZAKKŐ BÁNYÁSZATI KFT.
A Colas csoport bányaüzemeiben és mobil gépein alkalmazott központi zsírzók és rakodómérlegek időszakos karbantartásakor az időtényező az egyik legfontosabb elem. A gyors reakcióidő többszörösen kifizetődik Partnerünknek, hiszen a termelés nem állhat meg. A számos és alapos előkészítésnek köszönhetően üzemzavar nem fordult elő az elmúlt években.

ZOLTEK ZRT. - NYERGESÚJFALU

A Zoltek vegyipari óriás nyergesújfalui üzemében kiépített kétvezetékes, nagyüzemi kenőrendszerek a hagyományos kenési feladatok mellett, a nagymértékű kémiai terhelés ellen is megvédik mind a csapágyakat, mind a karbantartó személyzetet. A helyes kenőanyag-adagolás jelentős  jelentős megtérülést biztosított a felszabadult termelési időből és a csökkenő leállásból.

PON EQUIPMENT BV - ALMERE, HOLLANDIA

A Groeneveld HQ jóvoltából, a márka képviseleteként az a megtiszteltetés ért minket, hogy kollégáink több mint egy hónapot tölthettek Észak-Európa legnagyobb Caterpillar beszállítójánál, így nemzetközi színekben is tanúságot tehettek szaktudásukról.  Groeneveld Twin kétvezetékes és EcoPlus progresszív zsírzórendszerek kerültek fel Caterpillar gréderekre, homlokrakodókra és kotrógépekre, természetesen a legmagasabb minőségben.

TERRA-VÁROSKÚT KFT. - CSEPEL

A Terra-Városkút Kft-vel együttműködésünk 2017 őszén kezdődött, mikor egy Renault kombi szippantós teherautó és pótkocsi szerelvényre és egy MAN konténerszállító teherautóra telepítettünk KIMAX 2 teherautó mérlegeket. A tengelysúlymérő rendszerek üzembe helyezését követően a gépjárművek központi zsírzórendszereit is felülvizsgáltuk és megjavítottuk.

kia logo.jfif
bottom of page