Respa Cabin Air Quality Systems - kabinszűrő rendszerek

Európa egész területén a munkakörnyezetek levegőjében a korábbiaknál magasabb mértékben, az emberekre ártalmas, káros részecskék találhatóak. Ezekből kiemelkedik a hulladékgazdálkodás, a földmunka, a mezőgazdaság és más területek, ahol különösen nagyarányú a káros, lebegő részecskék száma a levegőben.

RESPA® Aktív Kabin-filtrációs Rendszer

A RESPA® tiszta levegőt kínál a munkagépének HVCA-rendszerének (fűtés, szellőztetés, légkondicionálás), hiszen a kabin levegőjét pormentesen tartja, ezzel a gépkezelőt megvédi a káros részecskék belélegzésétől, a gép belső elektronikai rendszerét a meghibásodásoktól.

A mi RESPA® kabinszűrő rendszerünk eltávolítja a kültéri levegőben lévő szennyeződések több mint 90%-át, és megfelel vagy túlteljesíti minden vonatkozó nemzetközi szabványt és előírást!

ELŐNYÖK

  • Megvédi a gépkezelő egészségét, megnöveli a munka-komfortot és a termelékenységet

  • Megóvja a HVCA-rendszert (fűtés, szellőztetés és légkondicionálás) a leporosodástól és penészedéstől

  • Alacsony karbantartási költségével és hosszúszűrő-élettartammal rendelkezik, köszönhetően az elő leválasztónak.

  • Nem akadályozza a kezelőt a kilátásban a kompakt méretének köszönhetően.

  • Minden munkagépre alkalmazható!

MŰKÖDÉSI ELV

  • A szennyezett külső levegő belép az elő-leválasztóba.

  • Az elő-leválasztó ventillátora légörvényt hoz létre, ezzel a nagyobb fajsúlyú részecskék a ház külső falára szorulnak.

  • A szennyező részecskék és a por 90%-a nagy sebességgel kilép az egység végén.

  • Az elő-tisztított levegő megszűrésre kerül a standard elvárásoknak, vagy speciális felhasználói igényeknek megfelelően, majd befúvásra kerül a gépkezelő fülkébe

Öntisztító szűrőrendszer

 

A RESPA® Kabin filtrációs rendszer a szennyeződés és por több mint 90%-át leválasztja a levegő szűrése előtt.

A szűrő és a ház öntisztító, mert a törmeléket a szűrő és a ház között áramló, nagysebességű levegő leválasztja a házról és a szűrő felületéről. A korábbi – más rendszerekhez képest így a teljes szűrőház szennyeződésmentes. Ez jelentősen megnöveli a szűrő élettartamát, illetve a szűrőcserekor a további szennyezést.

Részben ennek a védett technológiának köszönhetően, a légszűrők élettartama extrém módon megnövekszik!

Nyomásellenőrző rendszer

A megfelelő működés biztosítására, és a szűrő ellenőrzésére, minden túlnyomásos fülkében egy nyomás-ellenőrző egységet használunk. Ez az egység figyelmezteti a kezelőt, amennyiben a szűrő szennyezettsége túl magas, vagy ha a HVCA-rendszer túlterhelt.

A Sy-Klone egyszerűen telepíthető EPMS (elektronikus nyomásellenőrző rendszer) valósidejű információt biztosít a kabinnyomásról, illetve a szükséges RESPA® szűrőcserékről.

Az egység csatlakoztatható a gép telemetriai rendszeréhez is.

Felszerelés

A RESPA® kabin-filtrációs egység csupán 49x26x26 cm és 360°-ban elforgatható levegőbemenettel rendelkezik, ezzel bárhová felszerelhető, vízszintes vagy függőleges pozícióban! A RESPA® tetszőleges kabinhoz és környezetben alkalmazható.