Header_2.jpg

Groeneveld SingleLine - A "0-zsír" rendszer

Az egyvezetékes, NLGI-0 zsírral működő SingleLine automata zsírzó elektromos vagy pneumatikus szivattyúval működik.  A Groeneveld SingleLine rendszer egy speciális kivitelben gyártja a teherautók, buszok, targoncák és számos más alkalmazás számára. A rendszer minden kenési pontot egyidejűleg zsíroz a megfelelő pillanatban, korrekt és megfelelő zsírmennyiséggel. A hagyományos kézi zsírzással ellentétben, a létfontosságú kenési pontok, mint például a királycsap, állandóan megfelelően zsíros marad, így a nedvesség, homok vagy szennyeződés távol marad a súrlódó felületektől. Ezzel minimálisra csökken az alkatrészek kopása, ami jelentős költséget takarít meg a tulajdonosnak. 

 Az automata kenés előny időben egyre előtérbe kerül, nincsenek extra szerviz-leállások, csökken a kopás, a javítási költségek és jelentősen nő a jármű üzembiztonsága. Továbbá, a SingleLine szivattyú alapfelszereltsége a követőlemez is, amely a tartályban a zsír fedi le, védi meg.

Single_'.jpg
Single_3.jpg

Követőtányér-rendszer

 A standard felszereltségű követőlemez a zsír tetején "úszik", követve a fogyási szintet. Megvédi a zsírt az oxidációtól, lehúzza a tartály szélére tapadó kenőanyagot, jó láthatóságot biztosítva a zsírszint ellenőrzéséhez. Ezáltal, mint a Twin szivattyú esetében is, kiválóan alkalmas élelmiszeripari kenőanyagok adagolására is. 

 

 Professzionális felszerelés

 A Groeneveld automata zsírzók kulcsfontosságú előnye, hogy az installációs kittek jármű/gépspecifikusak, pontosan az adott járműhöz illeszkednek, a megfelelő kenési pontokat látják el. A Groeneveld szakemberek gyorsan felszerelik a rendszereket, vagy instrukciókkal segítik saját szervizcsapatuk munkáját.

A SingleLine központi zsírzó költségcsökkentő előnyei: 

- Gyors és egyszerű beépítés

- Kevesebb kopás a csapokon, jelentősen hosszabb jármű-

   élettartam

- Alacsonyabb zsírfelhasználás

- Kevesebb leállás, nagyobb hasznos idő a termelésre

- Gyors megtérülés

Single_2.jpg