Header_3.jpg

Groeneveld EcoPlus - Az új szenderd

A Groeneveld bemutatja az új, kompakt zsírzórendszerét, az EcoPlus-t. 

Az új NLGI-2 progresszív rendszer, a kompakt szivattyúval kiegészítve egy egyedi 1,7 literes zsírtartállyal rendelkezik, a leggyorsabb utántöltés érdekében. A rendszer további előnye a pontos, viszkozitás-független zsíradagolás széles hőmérséklet-tartományban, egyszerű programozás, LCD kijelző és 3 év garancia. A kiterjesztett garancia így lassan Groeneveld sztenderddé válik.

Az EcoPlus egy gazdaságos megoldást kínál az automata kenésre számos alkalmazás esetében: kisebb rakodók és mini-kotrók, csúszókormányzásos rakodók (bobcat), utcaseprőgépek, kitológémes rakodók vagy daruk és buszok esetében.

Az egyedi cartridge koncepció megkülönbözteti az EcoPlus szivattyút bármely más NLGI2-es progresszív kenőszivattyútól, hiszen nem csupán a feltöltés gyorsasága jelent előnyt, de a mindig tiszta, szennyeződés-mentes kenőanyaggal történő feltöltés miatt garantált a lehető leghosszabb élettartam és hibamentes működés. 

EcoPlus_1.jpg

Intelligens megjelenés

Az EcoPlus igazán jó balanszot képvisel a méret és a teljesítmény között. A kompakt méretével mindig megfelelően elhelyezhető a szivattyú, még a legkisebb gépek esetében is. Az EcoPlus elérhető 12V és 24V motorokkal, 8mm-es pumpaelemmel, amely 0,26 ccm zsírt szállít ciklusonként. Egy második pumpaelem beépítésével vagy egy független kenési kört képes ellátni, vagy dupla mennyiséget lehet kiadagolni. Az EcoPlus esetén is megjelenik a működést visszajelző indikátor, úgymint a nyomásellenőrző egység is. 

 

Egyszerű programozás, pontosabb adagolás

A könnyen programozható időzítő, a beépített LCD kijelzővel és intelligens fólia-gombozattal teszi igazán könnyen kezelhetővé az EcoPlus-t. A kenési intervallumok 1 és 300 perc között, míg a zsírmennyiség a fordulatok (1-99) függvényében állíthatóak. A fordulat-adagolás eredménye, hogy az EcoPlus pontosan az előírt vagy beállított zsírmennyiséget adagolja a progresszív adagolórendszer felé. Nincs mennyiségi kompromisszum a hőmérséklet, vagy a viszkozitás változásából. 

 

Kezelőbarát patronos tartálykoncepció

Az EcoPlus egy 1,7 literes, műanyag patronos (cartridge) zsírtartállyal rendelkezik, amely a legmagasabb minőségű, Greenlube NLGI-2 konzisztenciájú kenőzsírt tartalmazza. A patron egyszerű és gyors művelet kicserélni, mindenféle szennyeződés nélkül, tisztán. A rendszer megfelelő működéséről a könnyen látható nyomásjeladó tájékoztat. Mivel a zsírpatron nem újratölthető, így kizárólag csak megfelelő minőségű, és tiszta kenőanyag kerülhet a zsírzórendszerbe, így a Groeneveld 3 év garanciát biztosít a pumpaegységre.

Felhasználói előnyök

Az EcoPlus gyorsan megtérülő "költséget" jelent, köszönhetőn a kompromisszum nélküli minőségnek, a megbízhatóságnak és a tiszta kenőanyagnak. Tökéletes megoldás a kisebb gépek automata kenésére, de megtérülően alkalmazható akár ipari területeken is. Valódi értéke az alacsony üzemeltetési és javítási költségekben rejlik.

 

 

Főbb műszaki információk EcoPlus automata zsírzóról

- NLGI 2 zsír progresszív rendszer

- Nagyteljesítményű 12V vagy 24V szivattyúk 

- Pontos, előre beállítható, viszkozitás-független adagolás,

- Beépített egyszerű kezelésű időzítő

- 1 vagy 2 megerősített pumpaelem

- Magas minőségű, Groeneveld standard progresszív elosztóblokkok

- Teljesen zárt rendszer, ellenálló minden nedvességnek, homoknak vagy egyéb szennyeződésnek 

- Pontos zsírdagolás az állítható ciklusalapú zsíradagolásnak köszönhetően

- Egyedi patronos tartályrendszer a gyors és biztonságos feltöltésért

- 3 év garancia 

EcoPlus_2.jpg