Header_1.jpg

Groeneveld TWIN - A "heavy-duty" automata zsírzó

A Twin automata zsírzó alkalmazásával örökösen a legjobb kondícióban tudhatja munkagépét, járművét. A Groeneveld számos automata zsírzó megoldást kínál a járművek és munkagépek kenéséhez. Ezek egyike, a legelterjedtebb, a Twin rendszer, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt még a legextrémebb üzemi körülmények között is. A kétvezetékes Twin a rendszerben lévő összes kenési pontnak folyamatos ellátását garantálja, biztosítva a jármű vag gép folyamatos rendelkezésre állását, kizárva a nem megfelelő kenés okozta, váratlan meghibásodásokat. Ezzel a Twin, a flottájának szerves része. Ez az ötletes, egyedi zsírzórendszer minden kenési pontot akkurátusan zsíroz, saját magát és a kenési rendszert teljes körűen ellenőrizve, valamint tájékoztatja a kezelőt az esetlegesen fellépő hibákról. Amit Ön megkap: minimálisra csökkentett javítási és karbantartási költségek, gyorsabb megtérülés és megbízható gépüzem.

Twin_1.jpg
Twin_2.jpg

 A kétvezetékes NLGI-2 zsírzórendszer


 A kétvezetékes Twin automata zsírzó egy teljes körűen ellenőrzött rendszer, amelyben a dugattyús szivattyúból, a fővezetékre épített adagolóblokkokból és a kenési pontokhoz húzott, másodlagos kenővezetékekből áll. A választókapcsolóval a kezelő kiválaszthatja az adott munkafolyamathoz szükséges zsírzási intenzitást, a zsírzási periódusok beállításával. A zsír az adagoló blokkokhoz a fővezetékeken keresztül áramlik. A pumpa automatikusan leáll, amint a nyomás a blokkoknál eléri a 100 bar-t. Így ennek a rendszernek az egyik előnye, hogy a kenési pontok ugyanekkora nyomással kapják meg a kenőanyagot, még a szivattyútól eső legtávolabbi pontokon is. 

Nyomótányéros tartályrendszer


 A standard Twin is a Groeneveld-nél már hagyományos, nyomólemezes követőtányérral készül. Ez megvédi a tartályban lévő zsírt az oxidációtól, a tartály falán keletkező kondenzvíztől, valamint az esetlegesen a környezetből beáramló víztől, portól, homoktól. A követőtányér alkalmazásával a Twin alkalmas biológiailag lebomló kenőzsírok használatára is.

 


 Twin - megdönthetetlen tények


  - Alacsonyabb leállási idő, kevesebb javítási idő
  - Kimagasló értékállóság és élettartam, mind a kenőrendszernek, mind a járműnek, gépnek
  - Teljesen ellenőrzött rendszer, memóriával és PC diagnosztikával (Can-Bus system), a

     kezelőnél digitális kijelzővel és kontrol-kapcsolóval
  - Pontos és hőmérséklet független adagolás minden kenési ponton
  - Standard nyomólapos követőtányér és minimum szint kapcsoló
  - Járműspecifikus szerelőkittek: gyors és standard felszerelés, tipizálható

A Groeneveld TWIN rendszer költségcsökkentő előnyei: 

- Professzionális és "vandálálló" beépítés

- Kevesebb kopás a csapokon, jelentősen hosszabb gép-élettartam

- Alacsonyabb zsírfelhasználás

- Kevesebb leállás, nagyobb hasznos idő a termelésre

- Gyors megtérülés

- Alacsony gondozásigény

Twin_3.jpg