Groeneveld CompAlube - A kompakt zsírzórendszer

Még a modern járművek esetében, a kevés számú zsírzási ponton is szükséges extra zsírzás a fő szervizintervallumok között is. Ez az időpazarlás elkerülhető a CompAlube-bal, a Groeneveld kompakt zsírzórendszerével. A CompAlube minden kihívásra választ ad, amely a kompakt zsírzókkal szemben támasztódik; a csökkentett-karbantartású teherautóknál, pótkocsiknál, targoncáknál és számos más alkalmazás esetén is. Ha a zsírzás csak kevés, alig pár ponton szükséges, például a nyergesvontatók 5. kerekének esetében, a CompAlube ideális megoldás. A CompAlube az automata kenést gyorsan megtérülővé teszi.

Compalube_1.jpg
Compalube_2.jpg

Integrált koncepció

 

A CompAlube mindazon funkciókat biztosítja, mint a kiterjedt automata zsírzórendszerek, habár a konstrukciója optimalizált. A kompakt, kisméretű házba került a szivattyúegység, az időzítőegység vagy fékszámláló, az adagolóelemek és a cserélhető zsírtartály (patron). Az előnye ezzel: rövidebb felszerelési idő, amely versenyképesebbé teszi a hagyományos zsírzókkal szemben.

Egyszerű felszerelés és könnyű karbantartás

CompAlube egy egyszerű elektromos vagy pneumatikus szivattyúval rendelkezik. Ahogy a sűrített levegő, vagy a tápfeszültség és a kenési pontok bekötésre kerülnek, a rendszer készen áll a működésre. A cartridge (patron) rendszerű tartályt egyszerűen és gyorsan cserélheti, szennyeződés nélkül a gépkocsivezető. A normál működést az adagolókon található indikátorok jelzik vissza a kezelőnek. 

A CompAlube alkalmazásával a gépkezelőnek, gépkocsivezetőnek nem kell a járműben zsírt magával vinnie. A patronos "cartridge" csomagolás tiszta és gyors cserét jelent, évente 1-2 alkalommal. A zsírpatron készen, zsírral feltöltve rendelhető, így elkerülhető a kenőanyagok összecserélése és elvesztegetése (elkallódás, eltűnés, stb). 

Compalube_3.jpg

A CompAlube költségcsökkentő előnyei: 

- Gyors és egyszerű beépítés

- Kevesebb kopás

- Alacsonyabb zsírfelhasználás

- Kevesebb leállás, nagyobb hasznos idő a termelésre

- Gyors megtérülés